ورد خبر ورد خبر .

ورد خبر

تاكيد كميسيون اقتصادي بر تعيين تكليف رمز ارزها

تاكيد كميسيون اقتصادي بر تعيين تكليف رمز ارزها

سخنگوي كميسيون اقتصادي مجلس شوراي از بررسي وضعيت بورس با حضور وزير اقتصاد در جلسه امروز اين كميسيون خبر داد و گفت كه در اين جلسه بر لزوم تعيين تكليف هرچه سريعتر رمز ارزهاي با منشا خارجي تاكيد شد تا سرمايه گذاري‌ها در فضاي مطمئني انجام شود.

غلامرضا مرحبا در گفت و گو با ايسنا در توضيح جلسه امروز كميسيون اقتصادي گفت: اين جلسه با حضور وزير امور اقتصادي و دارايي و رئيس سازمان بورس اوراق بهادار براي بررسي وضعيت بازار سرمايه و مشكلات آن تشكيل شد؛ در ابتدا عليزاده نماينده ناظر مجلس در شوراي عالي بورس به ارائه گزارشي پرداخت و به مواردي همچون ناترازي در بازار سرمايه، جلوگيري از قيمت گذاري‌هاي دستوري، عدم اتخاذ تصميم‌هاي عجولانه و يك شبه، نظارت‌هاي سيستمي در بازار سرمايه، كاهش دخالت‌هاي سيستمي، لزوم توجه همه اركان دولت به بازار سرمايه، شفاف سازي در بحث سازمان بورس و ايجاد كانون سهام داران حقيقي اشاره كرد.

وي ادامه داد: وزير اقتصاد نيز طرح اصلاح قانون بازار اوراق بهادار را بستري مناسب دانست و پيشنهاد كرد كميته اي مشترك تمامي زواياي طرح را بررسي كند تا حاوي تمام نقاط مشترك مدنظر دو طرف باشد.

مرحبا به صحبت هاي رئيس سازمان اوراق بهادار اشاره و اظهار كرد: رييس سازمان بورس درخصوص شفاف سازي دارايي شركت‌ها و شفاف سازي دعاوي حقوقي در سامانه كدال مباحثي را مطرح كرد؛ طبق گزارش‌هاي ارائه شده توسط آقاي عشقي كميته مشتركي بين بانك مركزي و بورس اوراق بهادار تشكيل شده تا فعاليت هاي تامين سرمايه و پرداخت سود از طريق سيستم بانكي را رسيدگي كند چون حجم نقدينگي بسيار زياد است.

سخنگوي كميسيون اقتصادي مجلس گفت: طبق گزارش ارائه شده عرضه‌هاي اوليه‌هاي خوبي در راه هستند كه اگر شرايط بازار مقداري بهتر شود قابليت عرضه دارند، شركت‌هاي دانش بنيان نيز در حال عرضه به بازار اوراق بهادار هستند و اولين آنها به بازار عرضه شده و در تابلو قرار گرفته است.

مرحبا در پايان اظهار كرد: كميسيون اقتصادي از تشكيل كميته مشترك بررسي طرح اصلاح قانون بازار اوراق بهادار استقبال كرد. علاوه بر اين در حوزه رمزها نيز مباحثي مطرح شد و مقرر شد اين حوزه خصوصا رمز ارزهاي با منشا خارجي هرچه سريعتر تعيين تكليف شوند تا سرمايه گذاري‌ها در فضاي مطمئني انجام شوند چون مي‌تواند چالش‌هاي داشته باشد.


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۷ آبان ۱۴۰۰ساعت: ۰۷:۰۴:۱۶ توسط:ممد موضوع:

گاهي آثار فساد سياسي و فرهنگي كمتر از فساد اقتصادي نيست

گاهي آثار فساد سياسي و فرهنگي كمتر از فساد اقتصادي نيست

رئيس قوه قضاييه گفت: مبارزه با فساد اقتصادي ضروري و لازم است و با قدرت ادامه مي يابد اما گاهي آثار و عواقب يك فساد سياسي و فرهنگي براي نظام و كشور كمتر از فساد اقتصادي نيست.

به گزارش ايسنا، حجت الاسلام و المسلمين محسني اژه اي عصر امروز (يكشنبه ۱۶ آبان) در نشست با اعضاي كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس شوراي اسلامي ضرورت همكاري بيش از پيش همه قوا در شرايط فعلي را براي خدمت به مردم و ايجاد امنيت، اميد و آرامش و تحقق عدالت و رفع تبعيض در جامعه مورد تاكيد قرار داد.

وي خاطر نشان كرد: امروز وظيفه حاكميت و كارگزاران نظام سنگين تر از پيش است و اگر فرصت ها را براي اصلاح امور و خدمت از دست بدهيم ديگر عذري نخواهيم داشت.

رئيس دستگاه قضا تاكيد كرد: ملاك ارزيابي قوه قضائيه نبايد امار باشد بلكه تحقق عدالت و ايجاد امنيت و آرامش در جامعه و افزايش رضايتمندي مردم مهم ترين شاخصه براي موفق ارزيابي كردن عملكرد دستگاه قضا مي باشد.

وي افزود: اطاله دادرسي به عنوان يكي از معضلات در كاهش اين موفقيت مي باشد كه يكي از علل طولاني شدن دادرسي ها اين است كه قضات داراي استقلال در رسيدگي به اتهامات متعدد مطرح در يك پرونده و صلاحيت صدور حكم درباره موضوعات متنوع يك پرونده نيستند.

وي ادامه داد: اگر قرار باشد مانند امروز هر اتهام يك پرونده در محاكم و توسط قضات متعدد رسيدگي شود قطعاً اين كار زمانبر است و ما به دنبال اصلاح قانون هستيم تا اتهاماتي كه در پرونده يك فرد و يا جريان مطرح مي شود با شرايط تخصصي توسط يك قاضي رسيدگي شود.

رئيس دستگاه قضا با بيان اين كه  در ادوار مختلف و در حال حاضر به صورت نادر برخي پرونده ها داراي اتهامات مختلف با يك ابلاغ ويژه توسط يك قاضي رسيدگي مي شود گفت : بايد اين روند يك جايگاه حقوقي پيدا كند.

 محسني اژه اي با بيان اين كه دستگاه قضا تلاش مي كند براي اصلاح اين مسئله لايحه بدهد تا فرايند دادرسي كوتاه تر شود متذكر شد : طولاني شدن فرايند دادرسي علاوه بر تحميل هزينه به مردم و افزايش نارضايتي آن ها موجب مي شود كه يك پرونده هيچ وقت مختومه نشود.

رئيس قوه قضاييه از كارشناسي هاي متعدد و اختلافات فاحش كارشناسي ها به عنوان يكي ديگر از عوامل اطاله دادرسي ياد كرد و گفت: كارشناسي ها سقف ندارد و گاهي ضد و نقيض هم هستند كه اين مسئله هم باعث تحميل هزينه گزاف به مردم مي شود و هم موجب مي شود روند رسيدگي به پرونده طولاني شود كه به طور جد دنبال اصلاح اين روند هستيم.

 محسني اژه اي در اين زمينه به يكي از پرونده هاي درگير اطاله در سال هاي گذشته اشاره كرد و گفت: موضوع آتش سوزي يك دستگاه اتوبوس مسافربري كه منجر به جراحت و مرگ سرنشينانش شده بود ۲۲ مرتبه مورد كارشناسي قرار گرفت تا مقصر حادثه معلوم شود كه باز هم تصميم بر اين بود كه كارشناسي ها ادامه يابددر ان مقطع زماني دستور دادم كارشناسي ها در ان پرونده متوقف شود.

رئيس قوه قضاييه به مسئله ارتقاء جايگاه كاركنان قضايي نيز اشاره كرد كه مورد تاكيد برخي از اعضاي كميسيون امنيت ملي مجلس بود و با اشاره به لزوم تامين اعتبارات لازم براي اجراي سند تحول قضايي از مجلس خواست كه در آستانه تدوين برنامه هفتم توسعه به اين مسئله توجه ويژه داشته باشند.

 محسني اژه اي به بازديد روز گذشته خود از دادگستري شهرري اشاره كرد و گفت :در جريان اين بازديد از تك تك اتاق هاي دادسراها و دادگاه ها و حتي بخش هاي اداري و خدماتي اين مجموعه بازديد كردم كه مسائل و مشكلات را از نزديك مشاهده كنم تا براي رفع ان چاره جويي شود.

رئيس قوه قضاييه در بخش ديگري از سخنانش به موضوع مبارزه با فساد اشاره كرد و آن را از دستوركارهاي جدي دستگاه قضا در دوره تحول و تعالي دانست اما در عين حال گفت: مبارزه با فساد نبايد منحصر به فساد اقتصادي شود

 محسني اژه اي افزود:  مبارزه با فساد اقتصادي ضروري و لازم است و با قدرت ادامه مي يابد اما گاهي آثار و عواقب يك فساد سياسي و فرهنگي براي نظام و كشور كمتر از فساد اقتصادي نيست.

وي با تاكيد بر لزوم اقدام هماهنگ قوا در پيشگيري از وقوع جرم و ترسيم نقشه راه جامع در برخورد با مفاسد تاكيد كرد : بايد تدبير كنيم كه مبارزه با فساد چگونه انجام شود كه موجب لطمه ديدن اشتغال، توليد و آسيب ديدن توليد كنندگان نشود و اين كار نيازمند هم فكري و همگرايي قوا است.

رئيس دستگاه قضا به موضوع پرونده هاي كثيرالشاكي نيز به عنوان يكي از مسائل و مشكلات قضايي اشاره كرد و از نمايندگان مجلس خواست كه دستگاه قضايي را ياري كنند تا اين پرونده ها با روش مناسب و با كمترين هزينه رسيدگي شود تا  در كنار مجازات مجرمين مردم هم   هر چه سريع تر به حقوق خود برسند

وي ادامه داد: در رسيدگي به پرونده هاي كثيرالشاكي كه گاهي هزاران نفر را درگير خود مي كند نبايد فقط نگاه حقوقي داشت بلكه انسان عاقل كاري مي كند كه اين پرونده ها زودتر و با حواشي و عوارض كمتر حل و فصل شود وي تاكيد كرد: نمايندگان مردم در استان ها هم در اين پرونده ها و موضوعات مهم دستگاه قضا را در اجراي عدالت ياري دهند.

رئيس قوه قضاييه درباره تسري ماده ۴۷۷ بر قانون تعزيرات كه از سوي يكي از اعضاي كميسيون امنيت ملي مجلس مطرح شد گفت كه اين كار خلاف قانون است.

 محسني اژه اي گفت: در يك مقطعي درباره اين موضوع بحث شد و رئيس وقت دستگاه قضا پذيرفت كه احكام سازمان تعزيرات هم مشمول ماده ۴۷۷ شوند اما بعد از طرح برخي از ايرادات موضوع مجدداً بررسي و مشخص شد اين ماده شامل قانون تعزيرات نمي شود و نبايد از دستگاه قضا انتظار داشت كار خلاف صريح قانون انجام دهد.

رئيس قوه قضاييه در پايان سخنانش كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس را از كميسيون مهم و تخصصي قوه مقننه دانست كه ماموريت هاي مهمي بر عهده دارد و با بيان اين كه دستگاه قضا از هر ساز و كاري براي هم افزايي و هم فكري بيشتر  با نخبگان و دستگاه ها و كاهش هزينه ها در انجام ماموريت هايش استقبال مي كند از نمايندگان خواست كه عملكرد قوه قضاييه را مورد نقد قرار دهند.

پيش از سخنان رئيس قوه قضاييه، حجت‌الاسلام «عبداللهي» رئيس مركز حفاظت و اطلاعات دستگاه قضايي در سخناني بر ضرورت تقويت تعامل و ارتباط اين مركز با كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس تاكيد كرد.

وي گفت: در دوره كرونا تنها دستگاهي كه به دليل خدمت‌رساني به مردم، نتوانست قاعده شيفت‌بندي كاركنان خود را رعايت كند قوه قضاييه بود.

رئيس مركز حفاظت و اطلاعات قوه قضاييه همچنين با اشاره به قرباني شدن 100 نفر از كاركنان قوه قضاييه در نتيجه ابتلا به كرونا طي 2 سال گذشته گفت: دستگاه قضايي كشور بعد از مجموعه كادر درمان بيشترين قرباني را در دوران كرونا داشت.

«كاظم غريب‌آبادي» معاون امور بين‌الملل و دبير ستاد حقوق بشر قوه قضاييه نيز در اين جلسه گفت: در حوزه تروريسم سه پرونده شهداي هسته‌اي، منافقين و ترور سردار سليماني در دست بررسي ستاد حقوق بشر قوه قضاييه است و اولين كميته تحقيق مشترك كار خود را به زودي آغاز مي‌كند .

وي افزود: تبيين دستاوردها، پايش و رويكرد تهاجمي، تعامل هدفمند، پاسخگويي و واكنش جدي به ادعاها و اتهامات، تبيين و ترويج حقوق بشر اسلامي و خروج از مكانيزم گزارش‌گري، راهبردها و برنامه‌هاي ستاد حقوق بشر در حوزه حقوق بشر هستند كه اجراي آنها مستلزم همكاري نمايندگان مجلس است.

غريب‌آبادي همچنين بر استفاده بيش از پيش از ظرفيت ديپلماسي پارلماني در دو حوزه تروريسم و مقابله با قطعنامه‌ها تاكيد كرد.

«وحيد جلال‌زاده» رئيس كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس شوراي اسلامي نيز در اين جلسه، حوزه‌هاي دفاع، امنيت، اطلاعات و سياست خارجي را به عنوان چهار حوزه اصلي ماموريتي كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس عنوان كرد.

وي كميسيون متبوع خود را كميسيوني پرچالش و پرماموريت عنوان كرد و گفت: متغيرهاي امنيتي و سياست خارجي، همچنان متغيرهاي مهمي براي جمهوري اسلامي ايران هستند.

جلال‌زاده ادامه داد: در كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس تلاش مي‌كنيم به وظايف سنگين خود در حوزه‌هاي قانونگذاري و نظارت به بهترين شكل ممكن عمل كنيم.

حجت‌الاسلام «مجتبي ذوالنوري» نماينده قم ضمن تقدير از تلاش، كوشش و تحركي كه حجت‌الاسلام والمسلمين محسني اژه‌اي در قوه قضاييه ايجاد كرده است، گفت: اميدي كه ميان مردم نسبت به قوه قضاييه ايجاد شده بود با حضور آقاي محسني اژه‌اي در راس دستگاه قضايي تقويت شد.

وي با بيان اينكه تعداد پرونده‌هاي رسيدگي شده از سوي قضا نمي‌تواند شاخص كامل و جامعي براي ارزيابي عملكرد قوه قضاييه باشد عنوان كرد: شاخص اصلي در ارزيابي عملكرد دستگاه قضا، رساندن حق به حق‌دار است‌؛ اگر خروجي قوه قضاييه «عدالت» نباشد، عملكرد آن منفي خواهد بود.

نماينده قم همچنين از آمادگي مجلس براي تصويب يا اصلاح برخي قوانين در راستاي تقويت و توسعه دستگاه قضايي كشور خبر داد.

«شبيب جويجري» نماينده اهواز هم در سخناني گفت: حجت‌الاسلام والمسلمين محسني اژه‌اي نسبت به ساير روساي قوه قضاييه وجه مميزه‌اي دارند و آن وجه مميزه اين است كه علاوه بر خاستگاه قضايي، ايشان در گذشته نيز مسئوليت دستگاه اطلاعاتي كشور را عهده‌دار بودند؛ اين سوابق كه نشان‌دهنده اشراف و دقت رئيس قوه قضاييه در حوزه اطلاعاتي ، امنيتي و قضايي به صورت همزمان است انتظارات و توقعات مردم را بالا برده است.

وي ضمن تقدير از سفر اخير رئيس قوه قضاييه به استان خوزستان گفت: جمع‌بندي بسيار دقيق رئيس دستگاه قضا در جلسه شوراي اداري استان خوزستان نصب‌العين مسئولان اين استان شده است.

نماينده اهواز همچنين بر ضرورت توجه دستگاه قضا به مسائل مالي قضات و كاركنان دستگاه قضايي و همچنين آموزش حين خدمت كادر قضايي و اداري قوه قضاييه تاكيد كرد و خواستار برگزاري جلسات منظم مجامع استاني با روساي كل دادگستري استان‌ها شد.

«يعقوب رضازاده» نماينده سلماس با اشاره به ورشكستگي تعداد قابل توجهي از كارخانه‌ها، خواستار حمايت جدي‌تر قوه قضاييه از اين واحدهاي توليدي شد.

وي بر ضرورت حمايت بيشتر قوه قضاييه از خانواده‌هاي زندانيان و همچنين بازسازي ساختمان‌هاي قديمي دادگستري و شوراهاي حل اختلاف قوه قضاييه در استان آذربايجان غربي تاكيد كرد.

نماينده سلماس همچنين با اشاره به بازتاب خوب بازديد اخير رئيس قوه قضاييه از انبار مركزي سازمان اموال تمليكي در تهران، ابراز اميدواري كرد كه هرچه سريع‌تر وضعيت اين انبارها بهبود پيدا كند.

«حسن همتي» نماينده شاهين‌دژ و تكاب هم در سخناني گفت: اقدامات اصلاح‌گرانه و تحول‌آفرين قوه قضاييه در زمان رياست حجت‌الاسلام والمسلمين محسني اژه‌اي موجب ايجاد حس اميدواري در مردم شده است.

وي بر ضرورت تشديد برخوردها با مفسدين دانه درشت از سوي قوه قضاييه تاكيد كرد و خواستار اعمال مجازات‌هاي سنگين براي اين افراد شد.

«روح‌الله حضرت‌پور» نماينده اروميه هم در سخناني گفت: بازديدهاي سرزده و ميداني رئيس قوه قضاييه از محاكم قضايي و شنيدن نظرات مراجعان، اميدواري در ميان مردم ايجاد كرده و اميدواريم كه اين روند همچنان ادامه داشته باشد. 

«جليل رحيمي جهان‌آبادي» نماينده تايباد، تربت جام، باخرز و صالح‌آباد هم با بيان اينكه اظهارنظرهاي مثبت رئيس قوه قضاييه طي چند ماه اخير جاي افتخار دارد، بر ضرورت توجيه منطقي و اقناع افكار عمومي و بين‌المللي پس از دستگيري جاسوسان و افراد ضدانقلاب نيز تاكيد كرد.

نماينده تايباد و تربت جام همچنين گفت: تخريب ساخت و سازهاي غيرمجاز بايد بر اساس اولويت باشد و نبايد در اين زمينه قشر ضعيف و مستضعف جامعه آسيب ببينند.

وي همچنين بر ضرورت تعيين قضات اهل سنت در مناطق سني‌نشين كشور نيز تاكيد كرد.

«شهريار حيدري» نماينده سرپل ذهاب و قصرشيرين در سخناني گفت: جاي اميدواري است كه امروز قوه قضاييه تمركز خود را بر موضوعات مربوط به اين قوه معطوف كرده است.

وي همچنين خواستار نظارت بيشتر و قوي‌تر دستگاه قضايي بر عملكرد قضات در سراسر كشور شد.

«جواد كريمي قدوسي» نماينده مشهد و كلات هم در سخناني با اشاره به خطاهاي غيرقابل گذشت برخي از مسئولان، خواستار طراحي و تدوين آيين دادرسي و چهارچوب قانوني خاصي براي محاكمه مسئولان و مديران كشور شد.

وي همچنين بر ضرورت استمرار اقدامات قضايي براي احياء كارخانه‌ها و واحدهاي توليدي تعطيل يا نيمه‌تعطيل تاكيد كرد.

«سيدعلي آقازاده» نماينده رشت هم در سخناني بر ضرورت كاهش اطاله دادرسي در محاكم قضايي و سامان بخشيدن به وضعيت كارشناسي پرونده‌هاي قضايي تاكيد كرد.

«مهدي سعادتي» نماينده بابل با بيان اينكه غارتگران بيت المال در هر سطوحي كه باشند بايد از مصونيت خارج شوند، بر ضرورت استمرار برخورد قاطعانه با اخلالگران در حوزه‌هاي مختلف اقتصادي از سوي قوه قضاييه تاكيد كرد.

وي همچنين با اشاره به وضعيت اقتصادي و معيشتي نامناسب مردم، خواستار طراحي سازوكاري براي تشكيل يك ستاد ويژه كشوري جهت مقابله با گراني‌ها شد.

سارا فلاحي نماينده ايلام هم در سخناني قوه قضاييه را به سبب مراجعات مكرر مردم به آن براي دفاع از جان و مال و ناموس خود، «ويترين نظام جمهوري اسلامي ايران» عنوان كردو

وي بر ضرورت بازنگري در برخي بخشنامه‌هاي قضايي و همچنين آموزش حين خدمت به قضات نيز تاكيد كرد.

نماينده ايلام همچنين خواستار شفافيت بيشتر قوه قضاييه در شيوه مبارزه با مفسدان به خصوص مسئولاني كه از جايگاه خود سوءاستفاده كرده اند باشد.

فلاحي در ادامه سخنان خود بر لزوم طراحي سازوكاري از سوي قوه قضاييه جهت جلوگيري از تحقير و اعمال خشونت‌هاي روحي و رواني عليه برخي زنان تاكيد كرد.

«فداحسين مالكي» نماينده زاهدان با اشاره به انتظارات بسيار زياد مردم از دستگاه قضايي كشور، خواستار برخورد قاطعانه قوه قضاييه با فساد به ويژه فساد مسئولان و مديران كشور شد.

وي همچنين با اشاره به محاكمه برخي مديران واحدهاي توليدي از سوي قوه قضاييه گفت بايد سازوكاري طراحي شود كه آراء اين پرونده‌ها به نحوي صادر شوند كه هم مدير كارخانه در زندان نباشد و هم چرخ كارخانه بچرخد.

«محمود عباس‌زاده مشكيني» نماينده اردبيل نيز در سخناني گفت: مهمترين شاخصه اجراي سند تحول قضايي، حاكميت قانون به جاي حاكميت قاضي در قوه قضاييه است.

وي همچنين بر ضرورت تجديدنظر ارتباط قواي مقننه و قضاييه تاكيد كرد و گفت كه بايد شرايطي فراهم شود تا ارتباط نمايندگان مجلس با دستگاه قضايي، يك ارتباط پويا و هم‌افزا باشد.

«سيد احمد آوايي» نماينده دزفول با اشاره به مشكلات سرمايه‌گذاران و فعالان اقتصادي كشور، خواستار آن شد كه پرونده‌هاي تعزيرات نيز مشمول اعمال ماده 477 شوند.

وي بر ضرورت تشديد مجازات افرادي كه مال‌هاي به سرقت رفته را خريداري مي‌كنند نيز تاكيد كرد و گفت: نبايد به سارقين به ويژه سارقين حرفه‌اي به سهولت مرخصي داده شود.

«عباس گلرو» نماينده سمنان با اشاره به احكام صادر شده از سوي دستگاه قضا در خصوص واحدهاي قضايي كه با شكايت بانك‌ها به تعطيلي كشيده شده‌اند، خواستار طراحي سازوكاري از سوي قوه قضاييه شد كه در اينگونه موارد هيچ واحد توليدي تعطيل نشده و كارگران آن بيكار نشوند.

«زهره الهيان» نماينده تهران انتخاب كاظم غريب‌آبادي به عنوان معاون امور بين‌الملل و دبير ستاد حقوق بشر قوه قضاييه را نشان‌دهنده رويكرد فعالانه دستگاه قضا در حوزه سياست خارجي دانست و خواستار تشكيل دادگاه‌ صالحه‌اي در كشور براي رسيدگي به جرايم تروريستي در كشور شد.

وي همچنين از قوه قضاييه خواست كه تدابير لازم را جهت صدور مجوز بازديد و سركشي نمايندگان مجلس از زندان‌ها اتخاذ كند.

«ابراهيم رضايي» نماينده دشتستان هم بر ضرورت تعيين تكليف هرچه سريع‌تر پرونده‌هايي كه با امنيت ملي كشور سروكار دارند تاكيد كرد و پيشنهاد داد كه يك قرارگاه فراقوه‌اي براي مبارزه با فساد در كشور تشكيل شود.

وي در بخش ديگري از سخنان ضمن ضروري برشمردن احياء پليس قضايي در كشور خواستار آن شد كه برخوردهاي قضايي در حوزه احياء حقوق عامه نيز سليقه‌اي نباشد. 

«عباس مقتدايي» نماينده اصفهان در سخناني با اشاره به وضعيت اقتصادي و معيشتي كاركنان قوه قضاييه بر ضرورت توجه ويژه به كاركنان قضايي و اداري اين قوه تاكيد كرد.

وي همچنين خواستار طراحي و تدوين «اعلاميه جهاني اخلاق متعالي» از سوي جمهوري اسلامي ايران با محوريت ستاد حقوق بشر قوه قضاييه شد.

«ابوالفضل عمويي» نماينده تهران هم در اين جلسه گفت: زماني احساس عدالت به وجود مي‌آيد كه هنگام صدور حكم، پيوست رسانه‌اي و اجتماعي براي آنها لحاظ شده باشد.

وي از قوه قضاييه خواست كه در موضوعات مختلف قضايي بعد از انجام مراحل كارشناسي، لوايح خود را جهت بررسي بيشتر و تصويب به مجلس ارائه كند.

«حسين نوش‌آبادي» نماينده ورامين نيز  ضابطان قضايي را بازوان قوه قضاييه دانست و بر ضرورت توجه ويژه و آموزش و تقويت ضابطان از سوي دستگاه قضايي كشور تاكيد كرد.

وي با تاكيد بر اين نكته كه كمبود نيروي انساني دستگاه قضايي نبايد موجب تضييع حقوق مردم در محاكم شود، خواستار رسيدگي به وضعيت ساختمان‌هاي قديمي و فرسوده قوه قضاييه در مناطق مختلف كشور خصوصا در شهرستان‌هاي قرچك، پيشوا و ورامين شد.

«ابراهيم عزيزي» نماينده كرمانشاه با اشاره به نقش بي‌بديل قوه قضاييه در حكمراني امنيت ملي جمهوري اسلامي ايران، خواستار آن شد كه ارتباطات دستگاه قضايي با كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس به اين جلسه ختم نشود و در آينده نيز استمرار داشته باشد.

وي همچنين ترك فعل مسئولان و قانون‌گريزي برخي دستگاه‌ها را ريشه خيلي از بي‌نظمي‌ها در كشور عنوان كرد.

«علي عليزاده» نماينده مردم عجب‌شير و مراغه بر ضرورت تكريم ارباب رجوع و حفظ حرمت مراجعه‌كنندگان به واحدهاي قضايي و همچنين كاهش زمان رسيدگي به پرونده‌ها در دادسراها و دادگستري‌هاي استان‌هاي سراسر كشور تاكيد كرد.


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۷ آبان ۱۴۰۰ساعت: ۰۷:۰۰:۱۲ توسط:ممد موضوع:

ديدار فرمانده ارتش سودان با هيئت اتحاديه عرب

ديدار فرمانده ارتش سودان با هيئت اتحاديه عرب

فرمانده ارتش سودان از هيئت اتحاديه عرب استقبال كرد.

به گزارش ايسنا، به نقل از سايت شبكه الجزيره، عبدالفتاح البرهان، فرمانده ارتش سودان با هيئت عالي رتبه دبيرخانه اتحاديه عرب كه به رياست حسام زكي، معاون دبيركل اتحاديه عرب وارد خارطوم شده بود، ملاقات كرد.

اين در حالي است كه تلويزيون سودان جزئيات نشست آنها را منتشر نكرد.

اتحاديه عرب روز گذشته هدف از سفر اين هيئت را حمايت از تلاش‌ها براي عبور از بحران سياسي كنون در سايه توافقات امضا شده براي دوره انتقالي و تحقق مطالبات مردم در مسير صلح، توسعه و ثبات عنوان كرد.

انتهاي پيام


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۷ آبان ۱۴۰۰ساعت: ۰۶:۵۶:۰۵ توسط:ممد موضوع:

آيين نامه داخلي كميسيون مشترك طرح حمايت از حقوق كاربران مجازي نهايي شد

آيين نامه داخلي كميسيون مشترك طرح حمايت از حقوق كاربران مجازي نهايي شد

اعضاي كميسيون مشترك طرح حمايت از حقوق كاربران در فضاي مجازي كار بررسي آيين نامه داخلي كميسيون را به اتمام رساندند تا كار بررسي محتواي طرح در جلسه بعدي كميسيون آغاز شود.

به گزارش ايسنا، آيين نامه داخلي كميسيون حمايت از حقوق كاربران در فضاي مجازي در ۱۷ ماده نهايي و كار بررسي آن به اتمام رسيد، اين آيين نامه روند طرح پيشنهادات، نحوه حضور اعضا كميسيون، چگونگي پوشش خبري مذاكرات جلسه، نحوه حضور دستگاه ها و نهادهاي مسئول و ذي‌نفع، نحوه راي گيري و اداره جلسات را مشخص مي‌كند.

در پايان بررسي  آيين نامه رضا تقي‌پور انوري رييس كميسيون عنوان كرد: بررسي آيين نامه به اتمام رسيد، در جلسات بعدي كميسيون وارد بررسي طرح خواهيم شد، تاكيد ما بر متن ارجاع شده به كميسيون  مي‌باشد، نسخه هاي مختلف و عناوين مختلف در خصوص اين طرح بيان مي‌شود اما براي اينكه در يك فضاي منطقي بررسي مباحث را ادامه دهيم همه به نسخه ورودي كميسيون متمركز خواهيم بود.

وي همچنين تاكيد كرد: بايد به اين مهم نيز توجه كنيم وقتي افراد با كليات طرح موافق هستند، اين موافقت به اين معني نيست كه با تمام جزئيات آن نيز موافقت مي‌كنند و ممكن است انتقاد و اصلاحي را مورد نظر داشته باشند، اين طرح در جلسات آينده طبق روال مجلس با پيشنهادات اعضا به صورت از پيش ثبت شده بررسي خواهد شد.

در ادامه جلسه نيز محسنيان از مركز پژوهش هاي مجلس به ارائه گزارشي از  از سوابق و كليات طرح پرداخت.

وي ضمن اشاره به اين موضوع كه مديريت فضاي مجازي از دغدغه ها و مطالبات اولويت دار رهبري انقلاب مي‌باشد به سوابق تقنيني اين حوزه در كشور هاي مختلف اشاره كرد.

محسنيان گفت كه در نقاط مختلف جهان حداقل در ۷ شاخص اين حوزه قانون گذاري انجام شده است،اما در كشور ما صرفا در دو شاخص قانون گذاري صورت گرفته است كه براي مثال ايالات متحده از كشور هاي پيش رو در قانون گذاري حوزه فضاي مجازي مي باشد.

محسنيان در ادامه به قانون gdpr (مقررات عمومي حفظ داده هاي فضاي مجازي اتحاديه اروپا)اشاره كرد و در بخش ديگر  گفت رويكرد ما در اين طرح هم حمايت از حقوق كاربران و هم ايجاد ظرفيت هاي داخلي همچون موتور جستجو گر بومي و هم پيام رسان داخلي مي باشد.

وي با اشاره به موتورجستجوگر بومي چيني با عنوان بايدو و پيام رسان داخلي چيني به نام وي‌چت گفت كه مدل اين طرح با تلفيقي از مدل چين، روسيه و اتحاديه اروپا دنبال شده است.

تقي‌پور رييس كميسيون نيز در ادامه اظهارات نماينده مركز پژوهش ها به قانون gdpr اتحاديه اروپا اشاره كرد و گفت: فضاسازي بيرون اصرار بر اين موضوع دارد كه اين اقدام مجلس موضوع جديدي و عجيب است ولي بايد توجه كنيم اروپا در اين موارد از ما سخت‌گيرتر عمل مي‌كند.


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۷ آبان ۱۴۰۰ساعت: ۰۶:۵۴:۲۰ توسط:ممد موضوع:

تاكيد مخبر بر متعهد بودن دولت نسبت به تعهداتش

تاكيد مخبر بر متعهد بودن دولت نسبت به تعهداتش

جلسه بررسي راهكارهاي تامين اعتبار براي تكميل راه آهن شيراز- بوشهر- عسلويه عصر امروز(يكشنبه) به رياست معاون اول رييس جمهور برگزار شد.

به گزارش ايسنا،  محمد مخبر در اين جلسه بر ضرورت تلاش دستگاههاي اجرايي براي تحقق وعده هاي رييس جمهور تاكيد كرد و گفت: دولت با تمام توان به اجرا و تحقق اين وعده ها متعهد است.

معاون اول رييس جمهور با اشاره به سفرهاي اخير رييس جمهور و وعده تكميل راه آهن شيراز- بوشهر- عسلويه، از دستگاههاي اجرايي ذيربط خواست نيازها و مجوزهاي لازم را براي اجراي اين طرح احصاء كنند تا هرچه سريعتر شاهد آغاز عمليات اجرايي براي تكميل اين پروژه مهم باشيم.

در اين جلسه كه وزير راه و شهرسازي، معاون اجرايي رييس جمهور و استانداران فارس و بوشهر نيز حضور داشتند، نماينده وزارت راه و شهرسازي گزارشي از ميزان پيشرفت فيزيكي پروژه راه آهن شيراز- بوشهر- عسلويه و پيش بيني هزينه اجرايي اين طرح ارائه كرد.

در اين گزارش همچنين روش هاي پيشنهادي براي تامين مالي اجراي اين طرح و اقدامات و مجوزهاي لازم مطرح شد و پس از بحث و تبادل نظر در خصوص نحوه تامين مالي، تصميمات لازم اتخاذ گرديد.

انتهاي پيام


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۷ آبان ۱۴۰۰ساعت: ۰۶:۵۱:۲۴ توسط:ممد موضوع:

نشست مشترك كميسيون امنيت ملي مجلس با اژه اي

نشست مشترك كميسيون امنيت ملي مجلس با اژه ايعكس: آرشيو

سخنگوي كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس شوراي اسلامي از جلسه مشترك اعضاي اين كميسيون با رييس قوه قضاييه خبر داد.

محمود عباس زاده مشكيني در گفت وگو با ايسنا با اشاره به نشست مشترك كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس با رئيس قوه قضائيه گفت: در اين جلسه علاوه بر مطرح شدن مسائل مرتبط با قوه قضائيه و تعاملات اين قوه با مجلس، اعضاي كميسيون انتظارات مجلس از دستگاه قضايي را بيان كردند. از جمله اين مسائل، موضوعات مرتبط با امنيت ملي، حوزه بين الملل و حقوق بشر قوه قضائيه و همچنين مسائل مرتبط با تكريم ارباب رجوع و افزايش رضايتمندي عمومي اي اين قوه بود.

وي ادامه داد: همچنين اعضاي كميسيون پيشنهادات خود را براي توسعه سرمايه گذاري خارجي و كوتاه كردن زمان رسيدگي به دعاوي و دادرسي ها مطرح كردند. علاوه بر اين پيشنهاداتي مطرح شد تا تسهيل كننده امور قوه قضائيه باشد.

عباس زاده همكاري و تعامل بين نمايندگان سه قوه در استان ها را يكي از نكات مهم مورد اشاره رئيس قوه قضائيه عنوان و خاطرنشان كرد: آقاي اژه اي تاكيد داشت كه جلسات مستمري با حضور استاندار به عنوان عالي ترين مقام دولتي در استان ها، يكي از نمايندگان مجلس يا رئيس مجمع نمايندگان و رئيس كل دادگستري استان تشكيل شود تا اين هيات سه نفره اهم مسائل كلان و استراتژيك آن استان را در حوزه تحقق و توسعه عدالت و تحقق اقتصاد مقاومتي، رونق توليد و برداشتن موانع كسب و كار مورد بررسي قرار داده و راهكاريي را براي رفع مشكلات پيش روي آن ارائه كند.

وي ابراز اميدواري كرد كه موضوعات مطرح شده در اين جلسه و همچنين پيشنهادات مطروحه در آن با پيگيري مجلس و رئيس قوه قضائيه محقق شده و زمينه ساز رشد و توسعه و رضايتمندي مردم را فراهم كند.

به كفته عباس زاده، در اين جلسه علاوه بر رييس قوه قضائيه، غريب آبادي معاون امور بين الملل و حقوق بشر قوه قضائيه و دبير ستاد حقوق بشر جمهوري اسلامي ايران نيز حضور داشتند.

انتهاي پيام


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۷ آبان ۱۴۰۰ساعت: ۰۶:۴۶:۱۷ توسط:ممد موضوع:

يك وزير لبناني خواستار كمك بين‌المللي براي آزادسازي مزارع شبعا شد

 

يك وزير لبناني خواستار كمك بين‌المللي براي آزادسازي مزارع شبعا شد

وزير كشاورزي لبنان خواستار كمك جامعه جهاني براي آزادسازي «مزارع شبعا» و «تپه‌هاي كفرشوبا» در جنوب لبنان شد.

به گزارش ايسنا، «عباس الحاج حسن» وزير كشاورزي لبنان از جامعه جهاني خواست تا به كشورش براي آزادسازي «مزارع شبعا» و «تپه‌هاي كفرشوبا» واقع در جنوب لبنان كه توسط رژيم صهيونيستي اشغال شده است، كمك كنند.

به گزارش آناتولي، اين اظهارات وزير لبناني در بيانيه مطبوعاتي و در پي سفرش به منطقه مرزي جنوب لبنان با همراهي قاسم هاشم نماينده پارلمان عنوان شده است.

الحاج حسن افزود: مزارع شبعا و تپه‌هاي كفرشوبا حق ما است و ما با تمام امكانات و با تمام توان تا زمان آزادسازي آنها مبارزه خواهيم كرد و از جامعه جهاني مي‌خواهيم در اين راستا به ما كمك كند.

وزير لبناني تأكيد كرد، در جنوب لبنان به تقويت مقاومت مردمي كه در طول مدت اشغال اسرائيل استقامت كردند، نياز است.

وي افزود: مسؤوليت دولت همچنان حمايت از مقاومت مردم مناطق مرزي جنوب به عنوان يك عامل اصلي كشور در برابر وحشيگري‌هاي دشمن اسرائيلي و جاه طلبي‌هاي آن در لبنان است.

هر چند رژيم صهيونيستي در سال ۲۰۰۰ پس از بيش از دو دهه اشغال، تحت فشار مقاومت حزب الله، از جنوب لبنان خارج شد؛ اما مزارع شبعا امروزه تحت اشغال رژيم صهيونيستي قرار دارد و اين رژيم علاوه بر بخش‌هايي از جولان، اين منطقه را از سال ۱۹۶۷ تاكنون اشغال كرده است.

با وجود درخواست‌هاي مكرر لبنان براي باز پس گرفتن حاكميت كل اين منطقه، سازمان ملل متحد تاكنون هيچ پاسخي نداده و از رژيم صهيونيستي درخواستي را براي خروج از اين منطقه مطرح نكرده است.

انتهاي پيام


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۷ آبان ۱۴۰۰ساعت: ۰۶:۴۴:۱۶ توسط:ممد موضوع:

داستان تولد ماتوريتي : چگونه با خيال راحت خريد اينترنتي كنيم؟

«اسفند 98 بود كه تصميم گرفتم مدل vivobook-s431 لپتاپ ايسوس رو بخرم. قيمتش توي ديجيكالا 12 ميليون و صد بود. روز بعد پول هام رو جمع و جور كردم و اومدم كه سفارشش بدم؛ ديدم قيمتش شده 12 ميليون و هفتصد. 600 تومان افزايش قيمت به فاصله كمتر از 24 ساعت! طبيعتا يكم سختم بود. به خاطر همين رفتم توي سايت ترب و اين لپ تاپ رو سرچ كردم؛ با يه فروشگاهي آشنا شدم كه اونجا قيمتش 11 تومن بود. خريدمش اما هيچ محصولي برام نيوردن! خلاصه اينكه بعد 20 روز و 2 بار مراجعه حضوري تازه تونستم اصل پولم رو پس بگيرم.

تو همين فاصله قيمت توي ديجيكالا شده بود 13 ميليون و پونصد! دوباره رفتم توي ترب و سرچ كردم. اين بار با يه سايت ديگه آشنا شدم كه كمترين قيمت رو داشت. زنگ زدم و قرار بر اين شد كه براي راحت شدن خيالم توي سايت سفارش بدم و در خونه پول رو پرداخت كنم. 3 هفته از اون سفارش هم گذشت و بازم خبري نشد. بعد اينكه تماس گرفتم گفتند:«اين مدل رو توي انبار تموم كرديم» و دو مدل ديگه بهم پيشنهاد دادن. قيمت اون لپ‌تاپم هر روز بالا مي‌رفت! شد 14 ميليون و ششصد!

منبع: aryanews

من اون زمان قيد خريد اون لپ تاپ رو زدم و الان قيمت همون لپ‌تاپ توي ديجيكالا 27 ميليون و هفتصده!

بعد اين جريان بود كه برام يه سوال بزرگ پيش اومد:«چطوري مي‌شه قبل خريد اينترنتي از يه سايت جديد، از كيفيت خدماتش مثل ارسال و پشتيبانيش مطمئن شد؟ يا اينكه كسي هست كه بتونه جواب اين سوال رو بده؟

بعد از فكر كردن به گزينه اي بهتر از تجربه‌هاي مشتريان قبلي اونجا نرسيدم.

و فقط مشترياني كه قبلا از اون فروشگاه خريد كرده بودن ميتونستن بدون هيچ سوگيري‌اي بگن كه خوب بوده يا نه.»

و  اينطوري بود كه بعد از حدود يه سال از اون جريان، ماتوريتي متولد شد.

ماتوريتي چيست؟

ماتوريتي بستري آزاد و رايگان براي اشتراك گذاري‌ تجربه‌هاي خريد اينترنتي است. در اين بستر با خوندن و كمك گرفتن از تجربه‌هاي خريد بقيه، مي‌توان خريد بهتر و لذت‌بخش‌تري داشت.

C:UsersG10Desktopماتوريتي.jpg

 همچنين مي‌توانيم تجربه‌هاي خريد خودمان رو به گوش هزاران نفر برسانيم و به آن‌ها هم حس خوب بعد از يك خريد لذت‌بخش را هديه بديم يا حداقل از تكرار يه تجربه بد براي بقيه جلوگيري كنيم.

در واقع ماتوريتي راوي قدرت تجربه‌ها است. تجربه‌هايي كه پشت هركدام قصه‌اي ارزشمند وجود داره كه هنگام خريد به تصميم‌گيري مطمئن‌تر ما كمك بسيار زيادي خواهند كرد.

منبع: ilna

نوشتن تجربه‌ روي كسب و كارها هم تاثيري دارد؟

كسب‌وكارها هم با استفاده از ابزارهاي ماتوريتي ميتوانند حرف‌هاي مشتريانشان را بشنون، به آن‌ها پاسخ بدن و با تحليل‌ها و اطلاعاتي كه در اختيارشان قرار داده مي‌شود به طور مستمر بهبود داشته باشند.

در نتيجه اين اتفاق‌ها، اعتماد در فضايي شفاف و بدون سوگيري و فيلترينگ به وجود خواهد آمد. و ما حس خوب بعد خريدهاي لذت‌بخش را به فراواني تجربه خواهيم كرد.

چگونه با استفاده از ماتوريتي خيالم از يك خريد مطمئن راحت است؟

در حال حاضر بيش از 6 هزار تجربه در 10 دسته‌بندي توي سايت ماتوريتي (matority) وجود دارد كه كمك مي‌كند تا با استفاده از تجربه بقيه در مورد خريد از يك فروشگاه تصميم بگيريم يا با فروشگاه هايي كه بهترين تجربه‌ها را براي مشتريان خود به وجود آورده‌اند آشنا شويم.

براي مشاهده تجربه‌هاي بقيه از يك فروشگاه خاص كافيست اسم آن را در سايت جست‌وجو كنيم و براي آشنايي با بهترين فروشگاه‌ها با استفاده از دسته‌بندي‌ها و برچسب‌هاي برندها با كيفيت‌ترين فروشگاه را در يك دسته بندي يا محصول خاص پيدا كنيم.

چگونه با به اشتراك گذاشتن تجربه خريدمان، نجات‌بخش هزاران نفر ديگر مي‌شويم؟

با استفاده از دكمه نوشتن تجربه در سايت مي‌تونيد به راحتي تجربه خريدتون از يك فروشگاه را با بقيه به اشتراك بزاريد. همچنين در صورتي كه اون فروشگاه جزو حدود 1000 فروشگاه موجود در ماتوريتي نباشد، مي‌توانيد به راحتي آن فروشگاه را ثبت و تجربه خود را در مورد آن به اشتراك بگذاريد.

در نتيجه اگر تجربه بدي را در سايت ثبت كنيم و آن را در اختيار ديگران بذاريم، هم از تكرار يك اتفاق بد جلوگيري كرديم و هم صدايمان را به گوش كسب و كار مورد نظر رسانده‌ايم. 

C:UsersG10Desktopماتوريتي.png

در رگ‌هاي ماتوريتي، آزادي در جريان است!

همانطور كه گفته شد، ماتوريتي بستري آزاد و مستقل است. در ماتوريتي برخلاف بسياري از كسب و كارهاي آنلاين، هيچگونه فيلتري روي تجربه‌هاي شما اعمال نمي‌شود. اگر نظر شما حاوي موارد سياسي يا كلمات ركيك نباشد، بلافاصله بعد از ثبت در سايت قرار مي‌گيرد و نفع و ضرر هيچ كسب و كاري در تجربه‌هاي شما تاثيري نخواهد داشت! بنابراين در رگ‌هاي ماتوريتي آزادي در جريان است و ما تمام تلاش مان ايجاد بستري بي‌طرف است كه در آن هم كسب و كارها و هم مشتريان همزمان برنده ميدان نبرد عليه تجربه بد و تلخ باشند!

منبع: baharnews

با تمام قوا در برابر تقلب مي‌ايستيم!

سوال مهمي كه اين وسط پيش مي‌آيد اين است كه اگر كسي تجربه غيرواقعي ثبت كرده باشد، تكليف چه خواهد بود؟

در جواب بايد گفت كه اين كاملا طبيعي است كه هر برندي تعدادي وفادار و تعدادي ناراضي داشته باشند. حتي بهترين برندهاي دنيا هم مشتريان ناراضي‌اي دارند.

بنابراين كاملا ممكن است كســي تجربه منفي براي يك برند بنويســد و برند ادعــا كند كه اين تجربه تقلبي و كار برند رقيب اســت و اصلا خريدي اتفاق نيفتاده است. در اين صورت هر برند با پنلي كــه در اختيار دارد تجربه را پرچمگــذاري ميكند و آن تجربه مخفي مي‌شــود. يك پيام بــراي نويســنده پيام ارســال مي‌شــود كه با توجه به ادعاي برند از او ميخواهيم پيامكــي، تصويري مبني بر اينكه نشان دهنده خريد از آن برند باشد، براي كارشناسان ماتوريتي ارسال كند. 3روز هم به نويســنده وقت داده ميشود و اگر در 3روز ثابت شــد تجربه مجددا نمايش داده مي‌شــود و اگر مدركي ارسال نشود، تجربه حذف خواهد شد. مــورد ديگري هم كه هست مثال كاربري تجربه خوب يا بد نوشــته و برند تصميم به تشــكر يا دلجويي مي‌گيرد. يك دكمه‌اي هســت به نام پيداكردن نويســنده كه از او مي‌خواهد شماره تماس يا پيگيري خود را در صورت تمايل براي برند ارسال كند و برند بر اساس سياست‌ها‌ي مشتري مداري مجموعه خودش مي‌تواند از نويسنده دلجويي كند. 


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۷ آبان ۱۴۰۰ساعت: ۰۶:۴۲:۰۳ توسط:ممد موضوع: